Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Τοποθετήσεις Laminate Δαπέδων
Τοποθετήσεις Laminate Δαπέδων
Ζούμας Γιάννης | Ξυλουργικές Εργασίες - Ηγουμενίτσα - Θεσπρωτίας
Το laminate είναι ένα υλικό που τα τελευταία χρόνια έχει αυξήσει τη δημοτικότητά του κατακόρυφα. Οι λόγοι είναι πολλοί, αλλά ο κυριότερος είναι ένας. Η τοποθέτηση laminate θα σου χαρίσει την ομορφιά και τη ζεστασιά του ξύλινου πατώματος χωρίς να σε φορτώσει με τις ιδιαιτερότητες που έχει το ξύλο.
 
Τα δάπεδα λάμινειτ, αποτελούν πατώματα με σκληρή επιφάνεια που διαθέτουν την όψη ενός ξύλινου πατώματος. Το ξύλο που χρησιμοποιείται στα δάπεδα λάμινειτ, είναι ανακυκλώσιμο και έχεις την μορφή ξύλινων σανίδων.
 
Τοποθετούμε πατώματα laminate κατόπιν μελέτη του χώρου σας. Επίσης διορθώνουμε οποιαδήποτε φθορά έχει επέλθει από το πέρασμα του χρόνου στο πάτωμά σας.
 
Αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση καρφωτών πατωμάτων, εξυπηρετώντας τις ιδιαιτερότητες κάθε χώρου. Αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση κολλητών πατωμάτων πάνω σε ενδοδαπέδια θέρμανση, καθώς επίσης πάνω σε μάρμαρο, πλακάκι, μωσαϊκό, κ.τ.λ.. Αναλαμβάνουμε κατασκευή ξύλινου πατώματος εξωτερικού χώρου, γνωρίζοντας όλες τις προδιαγραφές.
 
Τρίβουμε παλιά πατώματα / σκάλες και λουστράρουμε με βερνίκια τις αρεσκείας σας. Είμαστε γνώστες ιδιαίτερων σχεδίων πατωμάτων (π.χ. ψαροκόκαλο). Αναλαμβάνουμε βαφές πατωμάτων. Επισκευάζουμε παλαιά δάπεδα και οποιοδήποτε μερεμέτι μας ζητηθεί.
  • Τοποθετούμε laminate και προγυαλισμένα πατώματα.
  • Τρίβουμε και γυαλίζουμε ξύλινα δάπεδα με βερνίκι διάρκειας
  • Γυαλίσματα ξύλινων πατωμάτων
  • Τρίψιμο ξύλινων πατωμάτων